Малдиви- шестдневна обиколка от остров на остров

Ден 1: След полет до международно летище Мале се прехвърлете на въздушно такси исе отправете към избрания курорт. След мързеливия обяд под палмите прекарайте остатъка от следобеда, разпускайки на плажа или в гребане в прозрачните плитчини.

Ден 2: Разходете се из островите, като спирате от време на време на безлюдните, имащи чудесни условия както за излежаване, така и за гмуркане. Рифовете и атолите са дом на около 700 вида риби. В открития океан могат да се забележат и акули, китове и двукрила манта( гигантски скат)

Ден 3: Отидете на екскурзия в Мале и прекарайте деня в спокойно разглеждане на града пеша. Посетете Националния музей, помещаващ се в бившия президентски дворец, и Голямата джамия, чийто златен купол и стройно минаре доминират над градския пейзаж. Разходете се по гъсто заетия с рибраски лодки, дони и фериботи морски бряг . Върнете се обратно в почивния комплекс, за да се включите в една нощна риболовна екскурзия.

Ден 4: Този денс е отдайте на доброто си физическо здраве.Посетете спа центъра, където ще бъдете глезен/а с богата гама от манипулации, след което се отпуснете, гледайки залеза на слънцето.

Ден 5: Събудете се рано и излезте на брега, за да изпитате тихата красота на изгрева, след което прекрайте сутринта в гмуркане с шнорхел. Край повечето курорти има коралови рифове само на няколко загребвания от брега. Включете се в следобедна екскурзия с демонстрация на акробатично вътящи се делфини.

Ден 6: За да изследвате океана се присъедините към едно ранно сутрешно гмуркане. Домакините ви знаят къде да ви заведат, така че да видите някои наистина изключителни подводни риби и корали.